maanantai 8. syyskuuta 2014

Syksyiset heipat!

No tervehdys teille pitkästä aikaa!

Täällä ollaan vietelty pitkähköä blogihiljaisuutta.
Syy siihen on tietokoneemme joka otti ja hajosi, eikä lukuisista korjausyrityksistä huolimatta päättänyt enää käynnistyä ollenkaan.
Kesä meni ihan hienosti ilman tietokonetta, ei olisi varmasti ollut aikaakaan koneella olla vaikka olis voinutkin. Ihana kesä, joka vietettiin käytännössä aamusta iltaan pihalla. :)
Nyt kuitenkin hommattiin meille uusi tietokone, pöytäkone tällä kertaa.
Tuntuu että nuo läppärit kestää sen muutaman vuoden vain, toivottavasti tämä käy ja kukkuu vielä pitkään. :)

Niin, kesä tuli ja kesä meni. Viimeiset viikot on olleet hyvinkin syksyisiä ja mulla ainakin on ollu villasukat jo ihan päivittäisessä käytössä. :) Piha täyttyy pikkuhiljaa putoilevista lehdistä ja iltaisin on jo tosi pimeää. Omenapuu on tuottanut hienosti satoa tänä syksynä ja useamman purkillisen hilloa oonkin jo keitellyt. Vielä ajattelin yhden kattilallisen tehdä ja muutamat omppupiiraat nyt ainakin leipoa.

Mahottomasti on tullut puuhattua kaikenlaista tässä kesän mittaan, että postaus aiheet ei ainakaan ihan heti ole loppumassa. :)
Jokin aika sitten innostuin kuvansiirrosta ja meille onkin syntynyt jos minkämoisia tauluja sinne sun tänne. Tässä muutamia kyhäelmiä.

Iso taulu olkkarin seinällä, tää on tehty vanhan kirjahyllyn taustalevylle.


 Nämä kaksi löytyy keittiön seinältä (myös hyllyn taustalevylle tehty)

Keittiössä myös tämä, joka on tehty ihan canvaspohjalle
Pikkutauluja on syntynyt monenmoisia. Tässä niistä muutamia.
Materiaaleina kova pahvi tai juurikin joku vanerinpalanen.


Tässä matskuna lankunpätkä
Onpas kivaa päästä taas tänne kirjoittelemaan, toivottavasti siellä ruudun toisella puolella käy vielä joku joskus kurkkimassa. :)


Mä lähden nyt ruuan laittoon ja sitten suuntana pieni kirppis joka on ihan tässä lähellä ja jonka olemassaolosta en ole tiennyt aiemmin. Hui! :D Toivottavasti löytyy jotain pientä kivaa sieltä!

Mukavaa päivää sinne kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Mukava kuulla pitkästä aikaa! Hienoja tauluja oot kyllä tehnyt! :)

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa. Mutta Wau, mitä tauluja olet tehnyt. Oletko tulostanut kuvat vai miten noin hienoja tehdään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva on taas palata blogistaniaan! :) Kiitos kaunis, juu ihan tulostelin netistä kuvia ja sitten vesiliukoisella lakalla ja silitysraudalla kuva siirretään puuhun. Netistä löytyy paljon eri variaatioita, voin koettaa seuraavaan postaukseen kirjoitella miten itse teen. :)

   Poista
 3. Voi miten hienoja tauluja,miten olet ne tehnyt?lämpöisiä syksyisiä päiviä sinne päin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Koetan seuraavaan postaukseen kirjoitella ohjetta. Ihanaa syksyä sinnekin! :)

   Poista