keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Remppakuulumisia

Morjes!
Huhheijaa, pikkuhiljaa alkaa näkyä valoa tunnelin päässä ja keittiöremppa etenee.
Kaappien ovia sun muita ei nyt vaihdeta, joten niiltä osin ei muutoksia tulekkaan.

Uusi lattia valmistui viime perjantaina! Ette usko miten iloinen olin kun aamulla läksin kotoa remppamiehen tullessa, ja olin varautunut keskeneräiseen lattiaan ja kaaokseen ja kotona minua odotti kokonaan valmis lattia. :) Oli kyllä todella tehokas setä!
Listat nyt vielä puuttuu, ja muutakin semmoista pientä mutta onneksi isoin juttu on takana.
Tässä muutama räpsy siitä..
Lattia on laminaattia, nimeltään Salt Lake Oak. Oon ihan in laaaaav!! ♥


Uutta meille tuli myös keittiön työtasot ja tiskiallas.

Samoten purettiin kokonaan pois pitkä työtaso toiselta seinustalta. Sen tilalle tulee puinen apupöytä pyörillä, jonka voi halutessaan siirtää myös keskelle lattiaa saarekkeeksi..
Mulla on jo tiedossa millainen ja mistä tämä kyseinen pöytä tulee olemaan, ainut ongelma on lähinnä siinä että liikkeessä mulle myytiin ei oota. Joten odotellaan..
Tilalle väliaikaisratkaisuksi rakentelin valkoisesta Ikean pöydästä korvikkeen. Tosin tästäkin tosiaan puuttuu vielä pyörät alta, ja reunalaudat sivuilta. :)


Seinä, jolta vanha työtaso purettiin, on myös aivan täysin kesken vielä.
Ainut minkä olen saanut lyötyä lukkoon, on tämä nurkka jossa tuo välitilan rappaus jäi nyt ilman alaosaa tason lähdettyä pois. Tämän rappaan laastilla ihan alas asti että seinänpätkästä tulee yhtenäinen.
Koko loppuseinä näyttää tällä hetkellä aivan karmealta, tapetit on revitty pois ja tilalla paistaa hirveät seinälevyt. Siihen tulee joko tapettia, raakalautaa, lankkua, tiiltä, maalia, you name it :D Saas nähdä mihin päädytään. :)
Ensi kerralla toivottavasti jo vähän laajempia kuvia, toivottavasti saadaan hommat taas pian etenemään. :)
Niin ja lumipalloefektihän tästä muuten taas tuli, olkkari saa pian myös uuden lattian. Laminaatit odottaa laittajaansa, ehkä jo viikonloppuna?

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! :)


10 kommenttia:

 1. Kivalta kuulostaa ja osin näyttää :) Meillä aloitettiin vaatehuoneen lattioiden teolla, kun oli alkuperäinen 70-luvun vihreä matto :( No sitten kävi niin, että mielestäni vaatehuoneessa on kauniimpi lattia kuin olohuoneessa, joten laura ashleyn tammi lattia tuli kaikkiin ja nyt pähkäillään keittiön lattian, laminaatti, laatta ja mikä ja mikä väri =)
  Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Hih, siitä se lumipallo monesti lähtee vyörymään kun joku tila saa uutta pintaa. :) Keittiön lattiamateriaalia mekin mietittiin kauan ja hieman arvelutti laminaatti laittaa kun on pieniä lapsia. Mukit kaatuilee jne,..mutta minut vakuutettiin siitä että ei se laminaattikaan hetkessä pilalle mene kun vaan saa heti pyyhittyä puhtaaksi. :) Tsemppiä teille lattia pohdintoihin. :) Kivaa lauantaita!

   Poista
 2. Kaunis lattia! Ihanasti tuollaista puuta muistuttava kuvio.
  Suunnitelmanne kuulostaa hyviltä, lisäkuvia odotellessa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hieman saa odottaa lisäkuvia vielä, mutta laitan sitten kun on koko muutos valmiina. :)
   Kivaa lauantaita sinne. ♥

   Poista
 3. Upea lattia.. juu niin minäkin oottelen kuvia uudistuneesta köksästä, mutta kiva on lukea näitä työvaiheita.. Mukavaa remppailua sinne!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni. :)
   Kiitos, remppa etenee hitaasti mutta varmasti.. :D
   Kivaa lauantaita sinne. ♥

   Poista
 4. ihanan näköistä jo nyt <3 leppoisaa keskiviikko iltaa <3

  VastaaPoista
 5. Eipä ihme että oot lovena,ihan hirmuisen kaunis lattia:)
  Rempan keskellä eläminen on rasittavaa,varsinkin lapsiperheessä mutta onneksi se lopputulos palkitsee vaivat niinkuin näistäkin kuvista näkee:)
  Kaikkia kivuuksia ja ripeästi etenevää remppaa toivottelen sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! :)
   Sanos muuta, lapset tuo kyllä oman lisänsä remonttiin, mutta onneksi lopussa kiitos seisoo. :) Kiitos, loppusuoralla mennään jo. :)
   Kivaa lauantaita sinne! ♥

   Poista